Maltit - υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες
Το Maltit (E965) είναι ένα υποκατάστατο ζάχαρης με μειωμένες θερμίδες, που έχει γεύση παρόμοια με αυτή της ζάχαρης. Με γλυκύτητα περίπου 90% σε σχέση με τη ζάχαρη, το Maltit μπορεί να αντικατασταθεί σχεδόν 1:1 με τη ζάχαρη.
Η κατανάλωση Maltit προκαλεί μόνο πολύ μικρή αύξηση στα επίπεδα σακχάρου και ινσουλίνης στο αίμα και περιέχει περίπου τις μισές θερμίδες από τη ζάχαρη.
Το Maltit χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, για την παραγωγή καραμελών, μπισκότων, σοκολάτας, γλυκών κάθε είδους, παγωτού, μαρμελάδας, τσίχλας κ.λπ..
Σε ημερήσιες δόσεις άνω των 30-50 g για ενήλικες, μπορεί να προκληθεί καθαρτική δράση. Γι' αυτό συνιστάται η ημερήσια κατανάλωση να μην υπερβαίνει τα 30-50 g.
Εξερευνήστε τις ατελείωτες δυνατότητες εξατομίκευσης για την επωνυμία σας με την υπηρεσία μας δημιουργίας σειράς Shilajit σε λευκή ετικέτα.
Σας προσφέρουμε την ελευθερία να σχεδιάσετε ένα μοναδικό προϊόν, πιστό στην ουσία της επωνυμίας σας.
Ο Shilajit, με τις αναζωογονητικές και ενεργητικές του ιδιότητες, είναι μια ιδανική επιλογή για να διευρύνετε τη σειρά προϊόντων σας.
Η ομάδα μας από ειδικούς είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από τη διαμόρφωση μέχρι τη συσκευασία, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η σειρά Shilajit σας αντικατοπτρίζει τέλεια τις αξίες και την ταυτότητα της επωνυμίας σας.
Με τη δέσμευσή μας για ποιότητα και αυθεντικότητα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα προσφέρετε στους πελάτες σας ένα εξαιρετικό προϊόν που θα ξεχωρίσει στην αγορά.
Απελευθερώστε το δυναμικό της επωνυμίας σας σήμερα με την υπηρεσία μας δημιουργίας σειράς Shilajit σε λευκή ετικέτα...
20,00 x 10,00 x 3,00 x 3,00 mm - 100,00 x 50,00 x 6,00 x 6,00 mm,
DIN EN 10279 (DIN 1026),
Αποδεικτικό ελέγχου σύμφωνα με DIN EN 10204 / 3.1,
AD 2000 - W2 / W10
4,00 - 6,00 m
Υλικά:
1.4301/1.4307/TP304/TP304L
1.4571/ TP316Ti
1.4401/1.4404/TP316/TP316L
1.4541 / TP 321
1.4305 /TP303
Το Tali είναι ένα αποκλειστικό εκχύλισμα από Lithothamne, κόκκινη αλγίδα που αναπτύσσεται σε μεγάλο βάθος.
Εξαιρετικά πλούσια σε ασβέστιο και μαγνήσιο (ιδιαίτερα καλά αφομοιώσιμα), είναι η αλγίδα της χαλάρωσης. Ανακουφίζει επίσης από πόνους στις αρθρώσεις ή κράμπες. Τέλος, χάρη στη δράση της κατά των οξέων, επιτρέπει τη μείωση των παλινδρομήσεων οξέος και άλλων ενοχλήσεων στο στομάχι.
Συνιστάται σε περιπτώσεις άγχους, μυϊκών εντάσεων, δυσκολιών στην αποκατάσταση μετά την άσκηση, φουσκωμάτων, δύσκολων πεπτικών διαδικασιών.
La Perla Μαύρες Ελιές σε φέτες, σε άλμη, μαυρισμένες 4.250 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 4.250 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla
ΣΥΝΤΑΓΗ: σε άλμη, μαυρισμένες
ΤΥΠΟΣ: Μαύρες Ελιές
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 6
ΕΚΔΟΣΗ: σε φέτες
Ο λευκός γαϊδουράγκαθος (Silybum marianum) είναι ένα ετήσιο έως διετές χόρτο από την οικογένεια των Σύνθετων (Asteraceae).
Πολλές συστηματικές μελέτες εξετάζουν την αποτελεσματικότητα του λευκού γαϊδουράγκαθου στη θεραπεία ηπατικών παθήσεων, ειδικότερα, αλκοολικής ηπατικής νόσου και ηπατίτιδας Β και C. Η παρατεταμένη χρήση ελαίου λευκού γαϊδουράγκαθου από την "Υγειονομική" (2-4 μήνες) συμβάλλει στην ταχύτερη απομάκρυνση των συμπτωμάτων της κατακράτησης χολής και στη μείωση της έμμεσης χολερυθρίνης. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το έλαιο λευκού γαϊδουράγκαθου έχει αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη και αντιτοξική δράση.
Η σιλυμαρίνη που περιέχεται στο έλαιο λευκού γαϊδουράγκαθου καταστέλλει την ανάπτυξη του φορμαλινικού περιτονίτιδας και της ανοσολογικά προκαλούμενης πολυαρθρίτιδας. Θεωρείται ότι η αντιηπατοτοξική δράση της σιλυμαρίνης οφείλεται σε ανταγωνιστικές αλληλεπιδράσεις με τους υποδοχείς των αντίστοιχων τοξινών στη μεμβράνη των ηπατοκυττάρων και σε μια πιο γενική μεμβραντροπική δράση με προστατευτικό χαρακτήρα.
Η υδροκινόνη παράγεται ως αναστολέας, αντιοξειδωτικό και ενδιάμεσο στη σύνθεση χρωστικών, καυσίμων κινητήρων και ελαίων; στη φωτογραφική επεξεργασία; και φυσικά σε ορισμένα φυτικά είδη. Η υδροκινόνη είναι ένα παράγωγο φαινόλης με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορεί να προκαλέσει τοξικότητα σε αρκετά όργανα, κυρίως στους νεφρούς. Χρησιμοποιείται ως τοπική θεραπεία για την υπερμελάγχρωση του δέρματος και σε διάφορα καλλυντικά προϊόντα, μεταβολίζεται κυρίως σε γλουταθειονικά σύμπλοκα και σχηματίζει μεταλλαξιογόνες προσθήκες DNA σε in-vitro συστήματα. (NCI04)